Pedallar Türkiye'de Dönecek - Son Dakika
Yerel

Pedallar Türkiye'de Dönecek

Pedallar Türkiye\'de Dönecek

Avrupa Birliği’nin desteklediği Pedal Projesi kapsamında Salihli’ye gelen bisiklet tutkunları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.

27.03.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği'nin desteklediği Pedal Projesi kapsamında Salihli'ye gelen bisiklet tutkunları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. Türkiye'nin yanı sıra Romanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'dan ülkemize gelen ve aralarında dört öğrenci ile dört öğretmenin bulunduğu grup, proje kapsamında Salihli-Sart-İzmir-Selçuk-Efes- Şirince ve Nazarköy güzergahını bisikletle turlayacak.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Avrupa Birliği'nin desteklediği Pedal Projesi kapsamında Salihli'ye gelen bisiklet tutkunlarını ağırladı. Avrupa Birliği Pedal Projesi'nin 2. buluşmasının Türkiye'de gerçekleştirildiği, bisikletçilerin Salihli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde beş gün misafir edileceği açıklandı. Türkiye'nin yanı sıra Romanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'dan ülkemize gelen ve aralarında dört öğrenci ile dört öğretmenin bulunduğu grup, proje kapsamında Salihli-Sart-İzmir-Selçuk-Efes-Şirince ve Nazarköy güzergahını bisikletle turlayacak.

"AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Avrupa Birliği projelerini çok önemsiyoruz. Bu projeler sayesinde, kültürler tanınıyor ve insanlar arasında köprüler kuruluyor" dedi. Romanya ve Polonya'yı temsil eden öğretmenler, Başkan Zeki Kayda'ya ülkelerine ait motifler taşıyan hediye takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pedallar Türkiye'de Dönecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement