Pegasus Sabiha Gökçen Havalimanından Madrid'e Sefere Başladı - Son Dakika
Güncel

Pegasus Sabiha Gökçen Havalimanından Madrid'e Sefere Başladı

Pegasus Sabiha Gökçen Havalimanından Madrid\'e Sefere Başladı

Pegasus Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanından Madrid uçuşlarına flamenko dansı eşliğinde başladı.

26.03.2014 09:01  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pegasus Hava Yolları; İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan 24 Mart 2014 tarihinden itibaren İspanya'nın başkenti Madrid'e uçmaya başladı. Seferler, haftanın her günü karşılıklı gerçekleştirilecek.

Pegasus Hava Yolları; geçtiğimiz yıl yüzde 27 oranında büyüme yakalayarak Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Barselona'dan sonra İspanya'daki 2. uçuş noktası olan Madrid'e 24 Mart tarihinden itibaren uçmaya başladı. Pegasus'un, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Mayıs 2013'te başlattığı Barselona hattından sonra uçuş ağına kattığı İspanya'daki 2. nokta olan Madrid uçuşları, haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen'den saat 10.15'te, Madrid Barajas Uluslararası Havalimanı'ndan ise saat 14.25'de kalkan karşılıklı seferlerle gerçekleştirilecek.

İSG CEO'su Gökhan Buğday'ın yanı sıra İSG ve Pegasus Hava Yolları üst düzey yöneticilerinin de hazır bulunduğu Pegasus Hava Yolları'nın check-in kontuar alanında gerçekleştirilen ilk uçuş etkinliğinde, flamenko dans gösterileri sunularak, İspanyol kostümlü görevliler tarafından yolculara karanfil hediye edildi. Pegasus Hava Yolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Madrid'e gerçekleştirdiği ilk uçuş münasebetiyle görüşlerini aktaran İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG'nin CEO'su Gökhan Buğday, "Bugün başlayan Madrid uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni bir destinasyon olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip. Pegasus Hava Yolları'nın, Sabiha Gökçen'den başlattığı Madrid uçuşlarını İspanya'nın efsane dansı flamenko ile kutladık. Geçtiğimiz yıl yüzde 27 oranında büyüme yakalayarak Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda; bünyemize katılan yeni hatlarla büyümemizi sürdürürken, yolcularımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Madrid'e, İspanyol müzik grubu ve flamenko dans gösterisi ile uğurlanan yolcular keyifli anlar yaşadılar ve organizasyon için yetkililere teşekkürlerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pegasus Sabiha Gökçen Havalimanından Madrid'e Sefere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement