Pereira'dan Norveçli Gazeteciye: Van Persie'yi Finalde İzlersiniz - Son Dakika
Spor

Pereira'dan Norveçli Gazeteciye: Van Persie'yi Finalde İzlersiniz

Pereira\'dan Norveçli Gazeteciye: Van Persie\'yi Finalde İzlersiniz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Van Persie'yi oynatmadığı için kendisine sitem eden Norveçli stat görevlisine "Üzülmeyin, finalde izlersiniz" dedi.

28.11.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, önceki gece UEFA Avrupa Ligi'ndeNorveç ekibi Molde'yi deplasmanda 2-0 yenerek gruptan çıkma yolunda dev bir adım daha atarken, maç sonunda ilginç diyalogların yaşandığı ortaya çıktı.

DUYMAZDAN GELDİ

Fenerbahçe maç bitiminde soyunma odasına giderken Norveçli bir stat görevlisi Pereria'ya İngilizce, Van Persie'yi neden oynatmadığını sordu. Fenerbahçe'nin hocası bu soruyu duymazdan gelerek yoluna devam etti. Ancak aynı kişi bu kez basın odasında Pereira'ya sitem ederek, "Tribünlerin yarısı Van Persie için maça gelmişti. Ancak onu izleyemeyince çok üzüldüler" dedi.

"FİNALDE İZLERSİNİZ"

Bunun üzerine Pereira önce hafifçe gülümsedi sonra da "Seyirciniz bizi takip etmeye devam etsin. Finale kadar gideceğiz. Van Persie'yi finalde televizyondan izleyebilirler" şeklinde oldukça iddialı bir karşılık verdi.

SIRA DERBİDE

Diğer yandan Portekizli çalıştırıcının maç sonrası neşeli ve kendine güvenli tavrı dikkat çekiciydi. Soyunma odasında futbolcularına iyi oyun nedeniyle teşekkür eden Pereira'nın "Çok iyiydiniz. Aynı şekilde oynayıp Trabzonspor maçını da kazanırsak şampiyonluğun 1 numaralı favorisi oluruz. Ben size güveniyorum. Derbiyi de kazanacaksınız " dediği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Pereira'dan Norveçli Gazeteciye: Van Persie'yi Finalde İzlersiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Gs.: hayel pesinde kosmayin. gercekleri tarih yazar.tarihide GALATASARAY.yazar.kapak olsun. 2 9 Yanıtla
  • Vatansever: Ne derbisi kardeşim Trabzon kim ki 9 0 Yanıtla
    selim: ilk on mücadelesi yapan bir takımın FB rakibi olamayacağını anlayın 2 0
  • Hadi len ordan.: Nah görürsün sen finali. molde yi yenmiş diye havalara bak 0 7 Yanıtla
  • antepli: hangi final ya rüya görmüş bu adam 1 3 Yanıtla
  • Yusuf Tunçer: Hoca yatarken üstünü örtmeyi unutma! 0 2 Yanıtla
  • gerçek: Ben devletin yerinde olsam hastane banka devletin hiç bir kurumunu bu pisliklere kullandırtmayacak bak bakim nasıl adam oluyorlar vatan hayinleri 0 1 Yanıtla
  • Vatansever: Aziz başkan bu adamla beş yıllık katolik nikahı kıy Fenerbahçe yle bu adam Fenerbahçe nin arayıb sonunda bulduğu teknikdirektör dost görünen düşman haset insanları çatır çatır çatlat 1 0 Yanıtla
  • bir: Hadi o mac sayılmasın 0 0 diyelin tek rar bi da oynayın bizim evde kim yeniyor 0 1 Yanıtla
  • OYUNA GELMEYELIM.AKILLI VE AÇIKGÖZ OLALIM.: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement