Pes 2017 Barcelona Fragmanı - Son Dakika
Teknoloji

Pes 2017 Barcelona Fragmanı

Pes 2017 Barcelona Fragmanı

Pro Evolution Soccer oyun serisinin yeni üyesi olacak oyun PES 2017 Barcelona takımının ön planda tutulduğu bir fragman hazırlayıp yayınladı.

27.07.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pro Evolution Soccer oyun serisinin yeni üyesi olacak oyun PES 2017 Barcelona takımının ön planda tutulduğu bir fragman hazırlayıp yayınladı.

Bu yıl için oyun dünyası adına güzel gelişmelere sahip olmasının ardından önümüzde günlerde çıkacak olacak olan PES 2017 oyunu hakkında gelen gelişmeler futbol ve oyun severleri meraklandırmaya devam ediyor. Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşecek olan Gamescom oyun fuarında büyük bir beğeni toplaması beklenen Konami tarafından hazırlanan bir fragman yayınlandı.

PES 2017 Fragmanı Nasıl?

Dünyanın en iyi takımları arasında yer alan Barcelona'nın ön plana çıktığı fragmanda oyuncuların çizimlerinin başarılı olaması ve gerçekçilik konusunda daha üst düzeye gelmesi göze çarpan ilk ayrıntılardan. En büyük sektör rakibi FIFA 17 karşısında ne gibi yenilemelere sahip olacağı beklenen oyunda Barcelona'lı yıldız futbolcuların top kontrolleri ve pas verişlerinde sahip oldukları özgün özellikler iki oyun arasındaki kırılma noktasını gösteriyor.

Kalecilerin de iyileştirildiği bu oyunda önceki versiyonlarında kalecilerin sabit bir şekilde top kurtarması ya da atılmak üzere olan golü sadece izledikleri gözlenen oyunda değişiklik yapılmış. Kalecilerin fiziksel hareketleri ve sıçralamalarındaki detaylar artık daha gerçekçi durumda.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Pes 2017 Barcelona Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement