Petek Dinçöz, Anne Olmak İçin Tedavi Görmeye Başladı - Son Dakika
Magazin

Petek Dinçöz, Anne Olmak İçin Tedavi Görmeye Başladı

Petek Dinçöz, Anne Olmak İçin Tedavi Görmeye Başladı

İş adamı Serkan Kodaloğlu ile 8 Temmuz’da evlenen şarkıcı Petek Dinçöz, "Hamile kalabilmem için bazı tedaviler uygulanıyor. İkiz istiyoruz.” dedi.

14.08.2014 08:14  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hopdedik Ayhan’ın misafiri olan Petek Dinçöz, ilginç açıklamalarda bulundu. Klibindeki dans gösterisi hakkında konuşan Dinçöz, “Açıkçası Türkiye’de benden daha iyi dans eden bir kadın şarkıcı varsa buyursun gelsin” dedi.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

İki yeni şarkısının daha olduğunu belirten Dinçöz, bunların da klibini çektikten sonra çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi. Dinçöz, “Evliliğimin meyvesi için bebek yapmak istiyorum” diye konuştu.

TEDAVİYE BAŞLADI

Ani bir kararla kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Serkan Kodaloğlu ile evlenen Petek Dinçöz tedaviye başladı. Haziran’da aşk yaşamaya başladığı Serkan Kodaloğlu ile 8 Temmuz’da evlenen şarkıcı Petek Dinçöz anne olmak için tedavi görmeye başladı. Petek Dinçöz “Nikahtan hemen sonra doktorum Fevzi Şen’e gittik. Hamile kalabilmem için bazı tedaviler uygulanıyor. İkiz istiyoruz” dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz, Anne Olmak İçin Tedavi Görmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • melo: günün haberi 14 9 Yanıtla
  • arzu: HEP ARKANDAYİM SENİN SEN COK İYİ Bİ İNSANSİN SENİ SEVENLER COK İNSALLAH ÇOCUN OLUR YAKİN ZAMANLARDA İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ 2 0 Yanıtla
  • el: Seviyorum petek seni mutluluklar sana bir omur boyu kotu gunler arkada kaldi onune bak seviyorum seni 2 0 Yanıtla

Advertisement