Petrolspor'da Mağlubiyet Toplantıları - Son Dakika
Spor

Petrolspor'da Mağlubiyet Toplantıları

Petrolspor\'da Mağlubiyet Toplantıları

Batmanı 3.Ligde temsil eden Petrolspor, son haftalardaki mağlubiyetlerle ilgili toplantılar yaptı.

20.10.2016 15:17

Petrolspor'da OHAL!

Petrolspor yönetimi, Tirespor mağlubiyetinin faturasını Teknik Menajer Metin Şimşek , Yardımcısı Mustafa Zengin ve kadroda yer alan tüm futbolculara kesti.

TOPLANTI ÜÇ SAAT SÜRDÜ

Tirespor karşısında son 6 dakikada 3 gol yiyerek mağlup olan Petrolspor'da fatura Teknik Menajer Metin Şimşek ile yardımcısı Mustafa Zengin'e kesildi.

Aydın Gülmez'in başkanlığında olağan üstü toplanan yönetimi kurulu ligin 7. haftasında radikal bir karara imza attı.

Geride bırakılan7 haftada alınan kötü sonuçlar moralleri iyice bozarken, son olarak deplasmanda alınan 3-2'lik Tirespor mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu.

Yönetim Kurulu Üyelerini "acil toplantı" mesajı ile Petrolspor Tesislerine çağıran Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez, yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Metin Şimşek ve Mustafa Zengin ile yollar ayrıldı.

FUTBOLCULARA PARA CEZASI

Üç saat süren toplantıda ciddi tartışmaların yapıldığı öğrenilirken, galibiyetlere prim veren yönetimin şok Tirespor mağlubiyetine de ceza kestiği belirtildi. Yönetim Tirespor maçı kadrosunda bulunan tüm futbolculara para cezası verildiğini duyurdu.

KAYRA VE KAYGU GÖREVE

Metin Şimşek ve Mustafa Zengin ile yollarını ayıran Petrolspor yönetimi, yeni teknik menajerlik görevine mevcut yönetimde bulunan Reşit Kaygu ve Batmanlı Teknik Direktör Yahya Kayra'yı getirdi. Toplantıda alınan kararları kamuoyuna açıklayan Petrolspor 2. Başkanı Engin Karaman, "Kötü gidişata dur demek için yönetim olarak radikal kararlar aldık. Yönetim olarak Petrolspor'un başarısı için her türlü riskleri alıp, başarıyı yakalamak istiyoruz. Petrolspor'da görev yapan iki arkadaşımıza teşekkür ettik. Göreve yeni getirdiğimiz Yahya Kayra ve Reşit Kaygu'ya da başarılar dileriz" dedi. Batman Barış Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor'da Mağlubiyet Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement