Pınar Karşıyaka Moralsiz - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka Moralsiz

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınr Karşıyaka evinde beşincilik için çekiştiği Banvit'e 71-64 mağlup oldu.

01.05.2016 13:15

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınr Karşıyaka evinde beşincilik için çekiştiği Banvit'e 71-64 mağlup oldu.

Ligde kalan 3 maçını deplasmanda oynayacak yeşil kırmızılı ekip dış sahada oynadığı son 10 maçın 9'unu kaybetti. Pınar Karşıyaka, Banvit yenilgisine rağmen 27 haftada 15 galibiyetle Play Off hattında kaldı. 1 maçı da eksik olan Pınar Karşıyaka, kalan maçlarda Demir İnşaat Büyükçekmece, Akın Çorap Yeşilgiresun ve Galatasaray Odeabank'la karşılaşacak.

Pınar Karşıyaka, play off şansını rakiplerin alacağı sonuçlara bırakmamak için en az 1 galibiyet daha almak zorunda. Banvit karşısındaki basit hatalardan yakınan Antrenör Ufuk Sarıca, "Ne zaman oyunu dengelesek çok basit hatalar yaptık. Geçen hafta maç yapmamamız da ritmimizi bozdu. Oyun kurucularımızdan hiç katkı alamadık. Daha önce söylediğim gibi play off çok zor. Önemli bir avantajı kaybettik. Haftaya rakiplerimizden Büyükçekmece önünde Play off için kazanmak zorundayız" dedi.

MÜHTİŞ ÜÇLÜK YETMEDİ

Pınar Karşıyaka'da Bracey Wright'ın çabası Banvit maçını galip tamamlamak için yeterli olmadı. Oyunu 17 sayıyla tamamlayan Wright, üçüncü periyodun son salisesinde kendi sahasında rakipten aldığı topu karşı potaya yolladı. Wright'ın mucizevi atışı basket olurken skor 50-50'ye geldi. Son periyotta Pınar Karşıyaka öne geçse çabası kazanmaya yetmedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka Moralsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement