Pınar Karşıyaka'ya Tecrübeli Rakipler - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'ya Tecrübeli Rakipler

Pınar Karşıyaka, seri başı olarak katıldığı FIBA Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplara göre daha kolay ancak tecrübeli takımların yer aldığı B Grubu'na düştü.

22.07.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Karşıyaka, seri başı olarak katıldığı FIBA Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplara göre daha kolay ancak tecrübeli takımların yer aldığı B Grubu'na düştü.

Grupta Türk antrenör Erman Kunter'in çalıştırdığı Le Mans Sarthe, geçen sezon Eurocup'ta yer alıp Fransa Kupası'nı kazandı. Maccabi Rishon, geçen yıl FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele etti, İsrail'de şampiyon oldu. Ukrayna'dan Khimik, Avrupa Kupası'nde, İtalya'dan Venezia ve Rusya'dan Avtodor Eurocup'ta oynadı. Grupta ön elemeden gelecek Kataja/Södertalje-Proximus Charleroi ve Lukoil/Oradea-Prievidza eşleşmelerinin galipleri de yer alacak.

İlk tur maçlarının zorlu geçeceğini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Grupta 7 deplasmana çıkacağız. Yoğun bir seyahat tempomuz olacak. İlk 16'ya kalacağımıza inanıyorum. Bu maratonda büyük Karşıyaka camiasının arkamızda olacağından kuşkum yok. Taraftar desteğine her zamanki gibi çok ihtiyacımız olacak" dedi.

Yeşil kırmızılılar, 18 Ekim'de start alacak grupta rakipleriyle çift devreli lig usulü karşılaşacak. Grubu ilk 4 sırada tamamlayan takımlar adını son 16'ya yazdıracak. Gruplarını 5 ve 6'ncı sırada tamamlayanlar ise FIBA Europe Cup'ta yollarına devam edecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'ya Tecrübeli Rakipler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement