Pınarbaşı'nda Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı'nda Polis Haftası Kutlamaları

Pınarbaşı\'nda Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde törenle kutlandı.

10.04.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde törenle kutlandı.

Hükümet binası önünde bulunan Atatürk büstüne Çelenk konulmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Tören daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda tebriklerin kabulü ile devam etti.

Salonda yapılan törende, Emniyet Teşkilatı'nın kullanmış olduğu araç gereçler, mini bir sergi ile sergilendi ve Türk Polis Teşkilatı'nı anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Açılış konuşmasında Türk Polis teşkilatının çok büyük mesafeler kat ettiğini ifade eden ilçe emniyet amiri Sait Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçmişten günümüze olumsuz şartlarla hizmet vermeye çalışan teşkilatımız, son 20 yılda çok büyük mesafeler kat etmiş, kullanmış olduğu araç gereçler ve tekniklerde, çağımızın ileri gelen ülke polislerine eğitim verecek kapasiteye gelmiştir. Avrupa'nın ileri gelen ülkelerinde karanlıkta kalan olayların ülkemizde aydınlığa kavuşturulması teşkilat olarak bizleri ve Türk halkını gururlandıracak bir hadisedir. Türk Polisi, gücünü Türk halkından almaktadır. Hemen her konuda devlet görevlilerine yardım ve el birliği yapmaya hazır olan halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Pınarbaşı nezdinde tüm Türk halkı ile birlikte elele güvenli geleceğe sloganı ile sözlerime son verirken hepinize saygılar sunarım".

Törene, kaymakam Ahmet Naci Helvacı, ilçe jandarma komutanı Mustafa Yücel, belediye başkanı Mehmet Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı'nda Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement