Piriştina Verdiği Sözü Tutuyor - Son Dakika
Yerel

Piriştina Verdiği Sözü Tutuyor

Piriştina Verdiği Sözü Tutuyor

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Bucalı hemşehrilerine veridiği sözü yerine getirmek için çalışmalarına başladı.

12.07.2014 15:17

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Bucalı hemşehrilerine veridiği sözü yerine getirmek için çalışmalarına başladı. Piriştina hemşehrilerine verdiği 47 mahalleye 47 semt evi ve kreş sözünü yerine getirmek için Buca'da keşif turuna çıktı.

Başkan Levent Piriştina'ya mimarlar ve haritacılardan oluştrulan proje ekibi ile çıktığı keşif turunda Buca Belediye Başkan yardımcıları Erdem Kolağası, Beril Özalp ve Murat Işık ile Fen İşleri Müdürü Filiz Yurtkoru da eşlik etti. Başkan Piriştina ekibi ile birlikte ilk önce Betontaş Pazaryeri'nde incelemelerde bulundu. Piriştina, 47 mahalleye 47 semt evi ve kreş projesinin ilkini pazaryerinde yapacaklarını ve daha sonra diğer mahallelerde semt evi ve kreş projesini en yakın zamanda hayata geçirmek istediklerini söyledi. Piriştina ve ekibi daha sonra Mustafa Kemal Mahallesi'nde semt evi ve kreş için belirlenen alanda incelemelerde bulundu.

ORGANİK TARIM ALANI, DOĞAL FİLM PLATOSU, GENÇLİK KAMPI

Başkan Levent Piriştina proje ekibi ile çıktığı keşif turuna Kaynaklar bölgesinde yer alan ve belediyeye ait olan tarım arazilerini gezerek devam etti. Belediyeye ait olan ve atıl durumda bulunan tarım arazilerini tek tek gezen Başkan Piriştina, Kaynaklar bölgesinde belediyeye ait bir çok tarım arazisi olduğunu ve arazilerin atıl durumda olduğunu söyledi. Tarım arazilerini değerlendirerek organik tarım alanı, doğal film platosu ve gençlik kampı projelerini bu bölgede hayata geçirmek istediklerini söyleyen Piriştina, ekibi ile çalışmalara en yakın zamanda başlayacaklarını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piriştina Verdiği Sözü Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement