Pişmaniye Kutusunda Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Pişmaniye Kutusunda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Pişmaniye Kutusunda Uyuşturucu Ele Geçirildi

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada pişmaniye kutusuna konulan 500 gram metamfetamin ve 8 gram kokain ele geçirdi.

24.09.2016 16:11

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada pişmaniye kutusuna konulan 500 gram metamfetamin ve 8 gram kokain ele geçirdi. Uyuşuturucu eğitimi alan 'Alfa' isimli köpeğin de kullanıldığı  operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Yapılan ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlü Uyuştucu ile Mücadele Şube ekipleri, dün gece Merkez Osmangazi İlçesi Alacahırka Mahallesi'nde, daha önceden takibe aldıkları otomobili durdurdu. 'Alfa' isimli narkotik köpeğin de kullanıldığı operasyonda otomobil içersinde 500 gram metamfetamin ile 8 gram kokain ele geçirildi. Araçta ruhsatsız 1 tabanca bulundu. Polis, otomobildeki, A.A., K.İ., A.O., Y.E., R.K., D.Y., R.K. ve M.Ö.'yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüpneliler bugün 'Uyuştucu ticareti yapmak' ve 'Ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından adliyeye çıkartıldı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pişmaniye Kutusunda Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement