Plates ve Aerobik Ders Kayıtları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Plates ve Aerobik Ders Kayıtları Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi, sağlıklı yaşamın sırrı olan spor bilincini oluşturmak amacıyla Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde kadınlara özel Pilates ve Aerobik dersleri verecek.

12.09.2014 10:05

15 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında başlayacak kayıtlar, ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek.

Sporu ilçe yaşamının en önemli merkezine koyan Beylikdüzü Belediyesi açacağı Plates ve Aerobik sınıfları ile ilçenin bayanlarına önemli bir hizmet sunmuş olacak. 15 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde başlayacak kayıtlar için vatandaştan herhangi bir ücret talep edilmiyor. Derslere katılmak isteyenler, Beylikdüzü Kültür Merkezi'ne başvurabilirler. Başvurularda ayrıca plates ve aerobik dersleri alacakların 16 yaşın üzerinde olmaları şartı aranıyor. Dersler ise Kurban Bayramı sonrası başlayacak.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özellikle kadınları spora teşvik etmek amacıyla başlatacakları uygulamanın sağlık açısından önemli bir yatırım olacağını vurgulayarak, "İlçemizi bir spor merkezi haline getireceğiz. Spor yapan bir kimse her daim hayattan keyif almasını bilir ve sağlıkla ışıldayan bir ilçenin temelini atmış olur" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Plates ve Aerobik Ders Kayıtları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement