Polatlı'da Yöresel Yemek Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Yöresel Yemek Yarışması Düzenlenecek

Polatlı Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından, Sakarya Zaferi kutlamaları kapsamında yöresel yemek yarışması düzenlenecek.

20.08.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından, Sakarya Zaferi kutlamaları kapsamında yöresel yemek yarışması düzenlenecek.

Sulu yemekler, et yemekleri, hamur işleri ve tatlılar kategorilerinde yapılacak yöresel yemek yarışması, 5 Eylül'de Polatlı Belediye Evi'nde gerçekleştirilecek.

"Polatlı lezzetlerini arıyor" adıyla düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenler, 31 Ağustos'a kadar Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecek.

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, yaptığı açıklamada, amaçlarının Polatlı'ya has yemekleri ortaya çıkarmak ve marka yemeğini oluşturmak olduğunu söyledi. Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yöresel yemeklerimizi yeniden gün yüzüne çıkartmak istiyoruz. Belediyemizle düzenlediğimiz yemek yarışmasında derece alan hemşehrilerimizden her branşta birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüyü çeyrek altın ödül vereceğiz. Yöresel yemeklerin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılmasını önemsiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Yöresel Yemek Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement