Polatlı'nın İyilik Sultanları - Son Dakika
Yerel

Polatlı'nın İyilik Sultanları

Ankara’nın Polatlı ilçesinde havaların soğumasıyla, Suriyeli Mültecilere yardımlarını attırmaya devam eden Ledün Derneği üye 8 bayana vatandaşlarda destek veriyor.

09.11.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde havaların soğumasıyla, Suriyeli Mültecilere yardımlarını attırmaya devam eden Ledün Derneği üye 8 bayana vatandaşlarda destek veriyor.

Polatlı ilçesinde 8 yıldır, kimsesiz ailelere yardım eden, Ledün Derneği son bir senedir, Suriyeli Mültecilere giysi, yakacak ve yiyecek yardımında bulunuyor. Suriyeli Mülteci ailelerin çocuklarının okuması için de çalışmalar başlatan Ledün Derneği'nin bu örnek yardım çalışmasına Polatlı halkı da destek veriyor.

Başkalarının yardımına koşmanın önemine dikkat çeken Ledün Derneği Başkanı Fatma Onaran yaptığı açıklamada, "Kardeşlerimize sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu her defasında halkımıza anlattık. Bugün Polatlı'da halkımızın verdiği destek ile ihtiyaç sahibi tüm kardeşlerimize ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Havaların soğumasıyla birlikte, o soğuk harabe evlerde yatan, kardeşlerimiz ile kendimizi kıyasladığımızda utanmamız gerektiğini ve Allah'ımıza bir kez daha şükretmemiz gerektiğini anladık. Şu imtihanlar dünyasında Yüce Allah birine servet vermişse, bunun yanında o servette başkalarının da payı bulunduğunu bildirmiş ve her hakkı sahibine vermeyi emretmiştir. Bizlerde bize verilen emri yerine getirmek için kolları sıvadık" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polatlı'nın İyilik Sultanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement