Polis, Boğulma Olaylarına Dikkat Çekti - Son Dakika
Yerel

Polis, Boğulma Olaylarına Dikkat Çekti

Polis, Boğulma Olaylarına Dikkat Çekti

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, son günlerde artış gösteren boğulma olayları ile ilgili broşür dağıttı.

11.08.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, son günlerde artış gösteren boğulma olayları ile ilgili broşür dağıttı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen 'Boğulmalarda dikkat edilecek hususlar' ve 'Boğulmalarda alınacak tedbirler' konulu broşürün dağıtımının yapılarak vatandaşlara uyarılarda bulunulduğunu ifade eden Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, "Son günlerde meydana gelen boğulma olayları ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Boğulmalarda Dikkat edilecek Hususlar, Boğulmalarda alınacak tedbirler konulu broşürün ilçe halkına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına dağıtımını yaptık. Halkımızın gölet, su kanalı, havuz, dere, bataklık gibi alanlarında bulunan su birikintilerine çocukların ve yüzme bilmeyenlerin serinlemek için girmeleri tehlikelidir. Bu konularda istenmeyen olayların meydana gelmemesi için aileler bu konuda çocuklarını uyarmalıdır." dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Kadri Şahin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Alper Türkay tarafından, Kula'da bulunan sivil toplum kuruluşlarına ve kahvehaneler, berberler, esnaflar ve vatandaşlara 'Boğulmalarda Dikkat edilecek Hususlar', 'Boğulmalarda alınacak tedbirler' konulu broşürler dağıtıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis, Boğulma Olaylarına Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement