Polis Her Yerde Onur Özbizerdik'i Arıyor - Son Dakika
Güncel

Polis Her Yerde Onur Özbizerdik'i Arıyor

Polis Her Yerde Onur Özbizerdik\'i Arıyor

İstanbul'da bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafından aranırken; görgü tanıklarına göre olay, "yan bakma" tartışması sonucu meydana geldi.

22.03.2015 14:27  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafıdan her yerde aranıyor. Görgü tanıkları olayın 'yan bakma' tartışması sonucu meydana geldiğini söylerken, polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştiriyor.

SİLAHINI ÇEKEREK AYAĞINDAN VURDU

Şişli'de, Fatih Edremit'in bir rezidansta öldürülmesiyle ilgili tutuklu olduğu cezaevinden geçtiğimiz yıl çıktıktan sonra, aynı gün bir bar güvenlik görevlisini bacağından vuran Onur Özbizerdik, bu sefer Tarabya'da ortaya çıktı. Otelin lobisinde otururken bir nişan daveti için otelde bulunan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö., ile iddialara göre kendisine yan baktığını iddia ederek kısa bir tartışma yaşayan Onur Özbizerdik, silahını çekerek genci ayağından vurdu. Onur Özbizerdik'in daha sonra soğuk kanlı bir şekilde otelden çıkarak otomobiline binerek kaçtığı öğrenildi. Bacağından vurulan Ahmet Ozan Ö., ise hastanede tedavi altına alındı.



POLİS HER YERDE ÖZBİZERDİK'İ ARIYOR

Olayda sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görgü tanıklarının ifadesi alındı. Özbizerdik'in İstanbul dışına çıkmış olma ihtimaline karşı polis yakın illerin emniyet birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi. Olayın geçmişe dayalı bir olay sonucu meydana gelmiş olma ihtimaline karşılık soruşturma derinleştiriliyor. Polis gece boyunca çok sayıda adrese baskın yaptı, ancak Özbizerdik'in izine rastlamadı.

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU

Onur Özbizerdik 11 Aralık 2014'de Sarıyer'deki bir eğlence merkezinde Budy Guard Hakan G.'yi vurduktan sonra izini kaybettirmişti. Olaydan 2 ay sonra avukatıyla savcılığa giderek teslim olan Özbizerdik, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Her Yerde Onur Özbizerdik'i Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ŞİYAR: ÖLEN KÜRT DEİİL. ÇOK ŞÜKÜR. 4 10 Yanıtla
  • Amed : Helal sana onur gelecegin gayri messuulu sen olacan 4 6 Yanıtla
  • arnavut: bu ulkede paran varsa arkan varsa hersey olur burası turkıye 6 0 Yanıtla
  • şebo: kürt e yan bakana dik çakarız vallaaa 2 4 Yanıtla
  • Popurus: 15 yıl sonra İSTANBUL ONUR AGA DAN SORULACAK. 1 5 Yanıtla
  • tuhan: polis yol vermiştir 2 2 Yanıtla
  • Ömer: Adam badigardı vurmuş serbest kalmış gayet normal 2 0 Yanıtla
  • tc: Böyle salınırsa,Çok kişiyi sakat bırakır.Artık adalet dendiğinde gülüyorum .. 0 0 Yanıtla
  • HIKMET ADAR: BEN HIKMET ADAR OLARAK OZGUR BIR VATANDAS OLARAK BU ONUR ÖZBİZERDIK YA DA BIR BASKASI KIM OLURSA OLSUN BU ULKEDE SUC ISLIYORSA CEZASINI CEKECEK AKLI BASINA GELENE KADAR KAPALI CEZAEVINDE CEZASINI EKSIKSIZ CEKECEK KI ADALET YERINI BULSUN BU ULKEDE HIC KIMSENIN SUC ISLEME HAKKI YOKTUR BU ULKEDE YASALAR VAR H 0 0 Yanıtla

Advertisement