Polis Memurunun Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Polis Memurunun Cinayet Davası

Güngören'de, bir polis memurunun ikamet ettiği evde, ona ait tabancayla başından vurulmuş şekilde bulunan üniversite öğrencisi Yeşim Çelik'in ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu'nda hazırlanan rapor mahkemeye sunuldu.

14.08.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören'de,bir polis memurunun ikamet ettiği evde, ona ait tabancayla başından vurulmuş şekilde bulunan  üniversite öğrencisi Yeşim Çelik'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu'nda hazırlanan rapor mahkemeye sunuldu.

Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesine sunulan raporda, Yeşim Çelik'e yapılan otopside, kendisini engelleyecek alkol, uyuşturucu veya herhangi bir madde bulunamadığı, silahla yaralanması dışında travmatik bir değişimin tespit edilmediği belirtildi.

Mahkemeye sunulan raporda, maktul Çelik'in ölümüne neden olan silahın özellikleri ve olay yeri inceleme bulguları birlikte değerlendirildiğinde, Çelik'in ölümüne neden olan atışın kendisi tarafından yapılmasının mümkün olduğu ancak aynı mesafeden bir başkası tarafından da yapılmış olabileceği ve tıbben ayrım yapılamadığı ifade edildi.

Olayın adli tahkikatla aydınlatılmasının daha uygun olabileceği anlatılan raporda, 8 adli tıp uzmanın imzası yer aldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Yeşim Çelik'in, 20 Şubat 2011 tarihinde, Güngören Merkez Mahallesi Çokünlü Sokak'ta, polis memuru S.K'nın ikamet ettiği evde, ona ait tabancayla başından vurulmuş şekilde bulunduğu ve olayın şüpheli görüldüğü kaydedilmişti.

İddianamede, polis memuru S.K. hakkında "kasten öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası isteniyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Memurunun Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement