Polis Merkezi Amirliği Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Polis Merkezi Amirliği Binasının Temeli Atıldı

Polis Merkezi Amirliği Binasının Temeli Atıldı

Adıyaman Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım, Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Altınşehir Polis Merkezi Amirliği binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

23.06.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım, Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Altınşehir Polis Merkezi Amirliği binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınşehir Mahallesi, 30140 sokakta bulunan arazi içerisine yapılan polis merkezi amirliği binasının tamamlanmasıyla beraber Altınşehir Mahallesi ve çevresinde yaşana bilecek olaylara polis ekiplerinin daha hızlı bir şekilde gitmesi ve olay yerine intikal etmesi amaçlanıyor. Nezarethaneler, ifade alma odası, avukat görüşme odası, engelli wc, engelli yürüme yollarının içerisinde bulunduğu bodrum katı 562,77 metre kare, zemin katı 46, 52 metre kare, 1. katı, 492,63 metre kare 2. katı 503,65 metre kare alana sahip olan polis merkezi amirliği toplam 2 bin 23 metre kare kapalı alana sahip. Altınşehir Çevik Kuvvet Bekleme Noktası oluşturmak üzere Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi bekleniyor.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, "Adıyaman şehrimizin nüfus ve kentleşme olarak büyüdüğü aşikardır. Dolayısıyla emniyet teşkilatımızın da halkımıza vereceği hizmet alanı o kadar büyümektedir. Bu nedenle şehrimizin güvenliği için hizmet binaları çok önemlidir. Emniyet teşkilatı olarak bu bölgede daha verimli hizmet anlayışı içerisinde olaylara hızlı bir şekilde müdahale etmek ayrıca vatandaşın polise ulaşmasını da kolaylaştırmak amacıyla Altınşehir Mahallesine polis merkezi yaptırıyoruz. Bu binamızın yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor saygılarımı sunuyorum"dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, yapılan binanın hayırlara vesile olmasını dilediğini ve binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürçü tarafından okunan dualarla beraber binanın temeli atıldı.

Altınşehir Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine ise, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım, Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Tutak, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, emniyet şube müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Merkezi Amirliği Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement