Polis Taksim'de LGBT Yürüyüşüne Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Polis Taksim'de LGBT Yürüyüşüne Müdahale Etti

İstiklal Caddesi'nde Onur Yürüyüşü gerçekleştirmek isteyen LGBT üyelerine polis müdahale etti. Müdahaleye sinirlenen CHP Milletvekili Mahmut Tanal TOMA'nın üzerine çıktı.

28.06.2015 16:53  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23. LGBTİ Onur Haftası'nda, İstiklal Caddesi'nde 'Onur Yürüyüşü' gerçekleştirmek isteyen LGBT grubuna polis müdalesi geldi.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ VE TOMA'LAR HAZIR BEKLETİLDİ

Yürüyüş öncesi Taksim Meydanı'na onlarca otobüsle çevik kuvvet polisleri getirildi. Meydan ve çevresinde çok sayıda TOMA'nın da güvenlik önlemi aldığı görüldü. Meydandan İstiklal Caddesi ve Sıraselviler Caddesi'nin girişine polis tarafından önlemler arttırıldı.

GRUPLAR MEYDAN VE GEZİ PARKI'NDAN UZAKAŞTIRILDI

Çevik kuvvet ve sivil polisler, grupları Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndan uzaklaştırdı. Bir grup da İstiklal Caddesi'nde toplanarak Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Önce 'dağılın' uyarısında bulunan polis, daha sonra gruba tazyikli su sıkarak müdahale etti.

ARA SOKAKLARA DAĞILDILAR

Boyalı top mermisinin de kullanıldığı müdahale sonucu bazı göstericiler ara sokaklara dağılırken, bazı göstericiler ise işyerlerine sığındı. TOMA'nın önünde duran bir gösterici de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MAHMUT TANAL TOMA'NIN ÜZERİNE TIRMANDI

HDP Milletvekilleri Filiz Kerestecioğlu, Beyza Üstün ve Sezai Temelli ile CHP'li Mahmut Tanal, polis barikatı önünde zincir oluşturarak, müdahaleye engel olmaya çalıştı.

Polisin müdahalesine engel olamayan CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın TOMA'ın üzerine tırmandığı görüldü.

Polis Taksim\'de LGBT Yürüyüşüne Müdahale Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Taksim'de LGBT Yürüyüşüne Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (119)

  • db: hdp seçmeni yürüyüş yapmış :))))) 36 25 Yanıtla
  • eski AKP li: Bütün gericiler yorum yazma yarışına girmişler.kardeşim sen 5 vakit namaz kılıyorsun sana kimse karışmıyor, üstüne üstlük bazılarınız sadece ihale, rüşvet için namaz kılıyorsunuz buna da birşey diyemiyoruz, iktidar sende diye istediğine yardım edip insanları zaten ayırıyorsun ona da birşey diyemiyoruz. bir eşcinsel neden eşcinsel olur bilmiyorsun,ne zorluklar çeker bilmiyorsun, bırak bari karışma, o da senede bir defa yürüsün, neden karışıyorsun ? herkes sizin inandıgınız gibi inanmak zorunda mı 13 43 Yanıtla
  • Ali: Bunlar gibi olan bir Kavmi Allah helak etti Defolup gitsinler helal olsun polisimize 47 6 Yanıtla
  • Layloncu: Nerde pislik var orda CHP. 36 12 Yanıtla
  • Beyinsiz troller.: Cahil koyunlar herşey sayenizde. 34 12 Yanıtla
  • 04: Onur yürüşü mu soyunuz korusun adiler 44 2 Yanıtla
  • no beyinler: su ramazan ayinda yapilacak is mi yaa. oruc oruc polislere yazik valla.. 41 4 Yanıtla
  • Ardahan75: Hdp liler yürüyüş yapmış, selo başgan nerdesin: ) 39 6 Yanıtla
  • TURAN: SOL PARTİLERİ GORUYORMUSUNUZ KİMLERİ SAVUNUYORLAR....KİMLERE OY VERDİGİNİZE İYİ BAKİN.....POLİSİ ASKERİ ,BAYRAĞI SAVUNNAZ...GAYLARİ,YUMUSAKLARİ,LEZBİYENLERİ SAVUNUYORLAR....ALLAH ASKİNA BUNLARDAN VATANA MİLLETE FAYDA BEKLENİRMİ.....SOLDAN UZAK DUR VATANDAŞ DİYE BOŞUNA DEMİYORUZ....ALLAH KORUSUN AHLAKİMİZİ BOZAR.......BEYNAMAZLAR... 33 8 Yanıtla
  • Layloncu: Osmanlı hakkında yazan kisi tarihi kirletme.o yazdıklarını ancak senin soyunda vardır hangi soydansan artık . 37 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement