Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Hanönü ve İnebolu ilçelerinde tören düzenlendi.

10.04.2014 16:03

Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla Hanönü ve İnebolu ilçelerinde tören düzenlendi

Hanönü'nde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından İlçe Emniyet Amiri Ayhan Özen, emniyet mensuplarıyla Kaymakam Mustan Barış İşler'i makamında ziyaret etti.

İşler, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede polise ilişkin vatandaşlardan neredeyse hiç şikayet almadıklarını ifade ederek, "Gerçekten güzel, çağdaş, modern bir hizmet sunuluyor ve güvenli bir ortam oluşuyor. Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum ve onları gönülden kutluyorum" dedi.

Etkinlikler kapsamında, mevlit okutuldu, şehit mezarları ile ilçedeki emekli polis aileleri ziyaret edildi.

İnebolu

İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal, İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, adalete dayanmayan gücün zorbalık ve zalimlik olduğunu söyledi.

Polisin korkutan değil, güvenilen bir güç olduğunu anlatan Topal, "İlçe Emniyet Müdürü olarak, tüm vatandaşlarımızdan bize olan destek ve güvenlerinin artarak devam etmesini diliyorum. Çünkü bizler, sizler için sizlerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamanızı temin etmek için çalışmaktayız" dedi.

Konuşmanın ardından, başarılı polis memurlarına ödüller verildi.

Programa, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Erk, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Özkan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atilla Oğuz ve daire amirleri katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement