Polise Ait Otomobilden Hırsızlık Yaptı - Son Dakika
Güncel

Polise Ait Otomobilden Hırsızlık Yaptı

Samsun’un Canik ilçesinde bir polis memuruna ait otomobilin camını kırarak hırsızlık yapan şahıs, polisin takibi sonucu yakalandı.

27.01.2015 15:26

Samsun'un Canik ilçesinde bir polis memuruna ait otomobilin camını kırarak hırsızlık yapan şahıs, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Yeni Mahalle'de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba ilçesinde görev yapan polis memuru Gökhan A. (31), eşi ve arkadaşları ile birlikte alışveriş için geldiği alışveriş merkezinde, otomobilini otoparka park etti. Hırsızlık suçundan sabıkası bulunan K.S. (23), otomobilin arka kelebek camını kırıp, Ayten D.'ye (31) ait içinde 100 lira para, kimlik ve cüzdan bulunan çanta ile otomobilin ön camındaki araç kamerasını çaldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, alışveriş merkezinin otoparkındaki güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak, hırsızlık olayını K.S.'nin gerçekleştirdiğini ve bir otomobille olay yerinden ayrıldığını tespit etti. Otomobilin plakasını bulan polis, K.S.'yi olaydan 1.5 saat sonra yakaladı. Sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen K.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polise Ait Otomobilden Hırsızlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement