Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var - Son Dakika
Güncel

Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polislerine yönelik yeni operasyonda 21 polis gözaltına alındı.

08.02.2015 10:25  Güncelleme: 12:20

İstanbul merkezli olarak çeşitli illerde gerçekleştirilen operasyonlarda 21 polis gözaltına alındı. 21 polisin gözaltına alındığı operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili İrfan Fidan'ın gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

İÇERİDEKİ POLİSLER DE ŞÜPHELİ

Operasyonunun Selam-Tevhid Terör örgütü soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) personeli polislere yönelik gerçekleştirildiği öğrenildi. Silivri'de tutuklu bulunan bazı polislerin de soruşturmaya dahil edildiği belirtiliyor.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyon kapsamında, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan polislerin de bulunduğu öğrenildi.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul merkezli operasyonda şu ana kadar 21 kişinin gözaltına alındığı, operasyonun sürdüğü kaydedildi.

DAHA ÖNCE 76 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyonda, gözaltına alınanlar arasında Gaffur Ataç, Mehmet Işık, Yasin Akyar, Serhat Taner Doğan gibi isimlerin de olduğu belirtildi.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik daha önce yapılan operasyonda 76 kişi gözaltına alınmış, bunların çoğunluğu serbest bırakılmıştı.

Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • halkçı: k9 köpekleri var onları göz altına niye almıyolar belki cemaat eğitmiştir 45 5 Yanıtla
  • metehan: Kendi polis teşkilatını. MİT'ini ve yargı sistemini oy alacam diye bir tarikata peşkeş çek sonra. . . ey halkım uyuma çünkü en kolay uyuyanlar avlanır. 39 10 Yanıtla
  • Ben: Helal olsun tayipe dedigini inatla yapiyor bu mucadele yi pkk icin niye yapmiyor ? 28 5 Yanıtla
  • serkan yılmaz: sakın olaki topluluk yada eylem yerinde HIRSIZ VAR demeyin, yoksa ters kelepçe mazallah ^^ çünkü hırsız dışarda hırsızları peşleyen göz altında, bu yüzden hiç üzülmeyin mühürü ampule basarken düşünecektiniz. 22 8 Yanıtla
  • JOH : Polis polise operasyon yapmiyo.. Polis temizlik yapiyor... Helal olsun.. 8 22 Yanıtla
  • Kamil Aktütün: Bu ülkede yaşamak çok zor artık 27 2 Yanıtla
    yok: Ya sev ya terk et pis yobaz 2 23
  • Cuma dalkılıç : Bir ülkede polis ve askerde göz altına alınıyorsa o ülkeye adalet geliyor demektir 5 23 Yanıtla
  • ekonomist: Elektrik 105 gelirken bu ay 293 gelmiş telefonlara bakmıyor elektrik idaresi suya zam geldi doğalgaz zammı bakın diyorum en az yüzde 30 olacak siz yaz başı anlamadan bindirecekler en geç mayıs sonu dolar 2500 oldu merkez merkez dediler ortalığı toz duman ettiler borsadan uzak durun balon patlamak üzere tayyip bey sağolsun en sonunda egomanyası yüzünden krizi tetikledi artık geri dönüş yokk hırsızlık yoksulluk ve yolsuzluk her şey çoğalacak 22 4 Yanıtla
  • Anti Cemaat: Arkadaşlar teşkilata bu operasyonlar lazım. Cemaatçıler yüzünden daha düne kadar Karakoldan başka yerde çalışılmıyordu. Bu operasyonlar oldukça teşkilat temizlenecek 6 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement