Suç Makinesi, Polisi Görünce Yüzerek Kaçmaya Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi, Polisi Görünce Yüzerek Kaçmaya Çalıştı

Suç Makinesi, Polisi Görünce Yüzerek Kaçmaya Çalıştı

Hakkında 13 ayrı olaydan yakalama kararı olan şüpheli, polis ekiplerinden yüzerek kaçmaya çalışırken denizin ortasında yakalandı.

22.08.2015 12:30  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkında 13 ayrı olaydan yakalama kararı olan şüpheli, polis ekiplerinden yüzerek kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra yorulan şüpheli polis tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, il genelinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık olaylarının şüphelilerini yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

PARKTA KIZ ARKADAŞIYLA OTURUYORDU

Fatih'te çalışmalarını sürdüren ekipler, Balat sahilindeki parkta kız arkadaşıyla oturan kişinin, hırsızlık, yaralama ve resmi belgede sahtecilik gibi 13 ayrı olaydan hakkında yakalama kararı olan Gökhan K. (32) olduğunu tespit etti.

POLİSİ GÖRÜNCE TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARTARAK DENİZE ATLADI

Polis ekipleri, tanıtım kartlarını göstererek şüpheliyi gözaltına almak istedi. Polisleri görünce kaçmaya başlayan Gökhan K., üzerindeki tişörtü çıkartarak şortla denize atladı.

DENİZDE YORULUNCA TEKNEYE BİNDİ

Yüzerek kıyıdan uzaklaşan şüpheli, bir süre sonra yorulunca yardım istediği vatandaşların teknesine bindi. Durumun bildirilmesi üzerine deniz polisi, şüphelinin bulunduğu teknenin yanına geldi. Tekrar denize atlayarak yüzmeye başlayan Gökhan K., deniz polisi tarafından yakalanarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi, Polisi Görünce Yüzerek Kaçmaya Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement