Polisi Karşısında Gören Uyuşturucu Taciri Pencerede Kur'an Okudu - Son Dakika
Güncel

Polisi Karşısında Gören Uyuşturucu Taciri Pencerede Kur'an Okudu

Polisi Karşısında Gören Uyuşturucu Taciri Pencerede Kur\'an Okudu

İstanbul polisi uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 13 kişiyi gözaltına aldı. Polisleri kapıda gören şahıs, eline Kur'an alıp pencerede ayetler okudu.

24.12.2014 07:30  Güncelleme: 08:06

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi; 13 kişi gözaltına alındı.

Baskına gelen polisleri kapıda gören bir şahsın eline Kur'an-ı Kerim alıp pencereden yüksek sesle dua ve ayetler okuması, ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

HAVADAN DESTEK

Esenler, Tuna Mahallesi'nde daha önceden belirlenen 13 ayrı adrese baskın düzenleyen ekiplere, karadan Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri, havadan da polis helikopteri destek verdi.

PARALARA EL KONULDU

Operasyon sonrası 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanların adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen paralara el konuldu. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

POLİSİ GÖRÜNCE KUR'AN OKUMAYA BAŞLADI

Operasyon sırasında ilginç olaylar da yaşandı. Baskın için gelen polisleri apartman girişinde gören bir şahıs, eline Kur'an-ı Kerim alarak evinin penceresine çıktı. Şahıs bir anda yüksek sesle dua ve ayetler okumaya başladı. Bir an şaşkınlık yaşayan polisler daha sonra binaya girdi. Ekiplerin baskın için gittiği başka bir adreste ise uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir şahıs kriz geçirdi. Krize giren gencin yakınları feryat figan sokağa döküldü. Kendinden geçen şahıs özel araçla hastaneye kaldırıldı. Yakınları ise uzun süre kendini yerden yere atarak ağladı. Gözaltına alınan şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisi Karşısında Gören Uyuşturucu Taciri Pencerede Kur'an Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • tilsim: bu farklı bir haber değil ki. . . bizde onlardan çok var saraylarda :). . . 6 5 Yanıtla
  • rabia: her pisligi yapın kuran la halkı kandırın moda oldu dini ön plana cıkartıp halkı kandıran şerefsizlerle doldu ülke 7 2 Yanıtla
  • sinan: Yusuf yusuf çeken her halta geliyor... 5 0 Yanıtla
  • Meto: Tipik türk isi 4 1 Yanıtla
  • MUSTAFA URFA: HAHAHAHAHA. . . ALLAHIM SANA GELİYORUM DER GİBİ :) 4 0 Yanıtla
  • İnternet Bilen Adam: Polis yanlışlıkla Yatılı Bölge Kuran Kursunu mu bastı acaba??? ehehehe 4 0 Yanıtla
  • Memet: Insanlar ne hale geldi her pisliği Kutsal değerlerimizle aklamaya Çalışıyor çok yazık 2 0 Yanıtla
  • Serkan: Cemaatte dinci cho bayiliyor onlara akp dinci nefret ediyor anlamadim. Sii - sunni gibi biseymi aradaki fark acaba !? 1 0 Yanıtla

Advertisement