Polislerden Başkan Vekili Boz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Polislerden Başkan Vekili Boz'a Ziyaret

Polislerden Başkan Vekili Boz\'a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman ve beraberindeki polisler, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkan Vekili Çetin Boz’u makamında ziyaret ettiler.

06.04.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman ve beraberindeki polisler, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkan Vekili Çetin Boz'u makamında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını ifade eden Emniyet Müdürü Kaman, bu kapsamda ilçedeki kurumları ziyaret ettiklerini söyledi. Emniyet Müdürü Kazım Kaman, ilk ziyaretlerini Adilcevaz Belediyesi'ne yaptıklarını belirterek, "Kutlayacağımız Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçemizdeki kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda ilk ziyaretimizi belediyemize yaptık. Belediyemizin emniyet teşkilatımıza göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Emniyet teşkilatı olarak her zaman ilçemizde vatandaşın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için üzerimize düşen görevi fedakarlıkla yerine getirmeye devam edecektir" dedi.

Başkan Vekili Çetin Boz ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Polislerimiz ilçemizde çok önemli görevler üstlenerek, kentin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. 10 Nisan'da kuruluşunun 170. yıldönümünü kutlayacak Türk Polis Teşkilatı'nın Polis Haftası'nı kutluyorum ve kendilerine görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polislerden Başkan Vekili Boz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement