Polisten 3 Saat Kaçan Minibüste, 190 Kilo Esrar Ele Geçti - Son Dakika
Güncel

Polisten 3 Saat Kaçan Minibüste, 190 Kilo Esrar Ele Geçti

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu kent merkezi girişinde durdurulan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi.

13.04.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu kent merkezi girişinde durdurulan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi.

Suşehri İlçesi'nde uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzincan'dan Ankara yönüne giden 06 KB 3761 plakalı minibüsü D-100 Karayolu üzerinde saat 23.00 sıralarında takibe aldı. Suşehri İlçesi'nde bir benzin istasyonuna giren minibüsün sürücüsü, peşindeki polis ekiplerini fark edince geri dönüş yaparak kaçmaya başladı. Dur ihtarlarına uymayan minibüs Akıncılar ve Gölova ilçelerini geçti. Plakadan aracın kiralık olduğunu belirleyen polis ekipleri GPRS sistemi ile gittiği yönü belirledi. Bir süre D-100 karayolunda ilerleyen minibüs, daha sonra D-200 karayoluna girdi. Sivas kent merkezine doğru ilerleyen araç, polisin ısrarlı takibi ve yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından, kent merkezi girişinde Organize Sanayi kavşağında saat 02.00 sıralarında durduruldu.

Minibüste yapılan aramada toplam 190 kilo esrar bulundu. Minibüs Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, sürücü 32 yaşındaki E.A. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten 3 Saat Kaçan Minibüste, 190 Kilo Esrar Ele Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement