Polisten Silah ve Havai Fişek Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Polisten Silah ve Havai Fişek Uyarısı

Polisten Silah ve Havai Fişek Uyarısı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından düğün ve asker uğurlamalarında silah kullanılmaması ve havai fişek atılmaması için iş yerlerine afiş asıp vatandaşlara uyarılarda bulundular.

21.08.2015 19:44

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından düğün ve asker uğurlamalarında silah kullanılmaması ve havai fişek atılmaması için iş yerlerine afiş asıp vatandaşlara uyarılarda bulundular.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından yaz aylarında artan düğün merasimleri nedeniyle insanların can güvenliğinin korunması için düğünlerde silah sıkılmaması ve havai fişek atılmaması konusunda hazırlanan afişler iş yerlerinin camlarına yapıştırılıp iş yeri sahiplerine uyarılarda bulundular. Toplum destekli büro amirliği tarafından yapılan açıklamada. Sevinçlerin ve başarıların silah atarak kutlanmasının toplumda telafisi mümkün olmayan acılar ve sıkıntılar ortaya çıkardığını söyleyerek vatandaşların can ve mal güvenliğinin kendileri için birinci öncelik olduğunu ve bu nedenle yaşanabilecek aksiliklere önceden tedbir almaları gerektiği belirtiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Silah ve Havai Fişek Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement