Polisten Tatilcilere Broşürlü Uyarı - Son Dakika
Yerel

Polisten Tatilcilere Broşürlü Uyarı

Polisten Tatilcilere Broşürlü Uyarı

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Silifke ilçesine tatil gelen turistlere hırsızlık olaylarına karşı broşür dağıttı.

25.08.2014 15:34

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Silifke ilçesine tatil gelen turistlere hırsızlık olaylarına karşı broşür dağıttı.

Silifke Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, yaptığı açıklamada, vatandaşların huzur içinde tatillerini geçirmeleri için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Vatandaşların mağdur olmaması için broşür hazırladıklarını belirten Kavaklı, olası bir mağduriyet yaşanmaması için yapılan bu çalışmanın etkili olacağını düşündüklerini kaydetti.

Broşürde hırsızlık, yan kesicilik ve dolandırıcılık gibi olaylara karşı çeşitli bilgiler yer aldığını, bu gibi durumlarla karşılaşılması halinde 155 Polis İmdat hattının aranması gerektiğini belirten Kavaklı, "Kendisini polis, asker, hakim, savcı olarak tanıtan, para, kontör veya kredi kartı bilgilerini isteyen dolandırıcılara vatandaşlarımız itibar etmesin. Yine araçlarda fotoğraf makinesi, dizüstü bilgisayar veya çantalar, değerli eşyalar bırakmasınlar. Değerli eşyaların plajlara getirilmemesi gerektiği, hatta bu eşyaların tanınmayan kişilere emanet edilmemesi gerektiğini de özellikle hatırlatıyoruz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polisten Tatilcilere Broşürlü Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement