Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız - Son Dakika
Hukuk

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız

Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'ye mektup yollayarak Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını iletti.

13.12.2023 19:09  Güncelleme: 19:39

Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'ye mektup yollayarak Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü- Rizespor maçının ardından sahaya inen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Olay Türkiye'nin gündemine otururken dünyada da büyük ses getirdi.

PORTEKİZ'DEN TÜRK HAKEMLERE ÇAĞRI

Portekiz Futbol Federasyonu, Meler'e yapılan saldırının ardından Türk hakemlerine çağrıda bulunarak kendi liglerindeki maçlarda görev vermeye hazır olduklarını belitti.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız

"LİGİMİZDE GÖREV VERMEYE HAZIRIZ"

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırıdan sonra hem destek, hem de rekabeti korumak amacıyla Türk hakemlerine ligimizde görev vermeye hazırız" ifadeleri yer aldı.

Portekiz Futbol Federasyonu\'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız

Son Dakika Hukuk Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vecdi Murat Soydan: Bizler 85 milyon ülke halkı olarak hakemlerimizin yanındayız. Yaşanan son nahoş olaylardan dolayı sorumluların adalet önünde en ağır cezayı almalarını umut ediyoruz. Halil Umut Meler'e Türk halkı sahip çıktı. Portekiz Ligi'nde hakem mi kalmadı da bu teklifi yapıyorsunuz? Ortalık zaten karışmışken milletin kafasını daha fazla karıştırmaya gerek yok. Hakemlerimizi hiç bir yere göndermeyiz! 8 42 Yanıtla
    Naim Sungur: üst kategori hakemler ile mümkünse yorumculuk yapan hakem eskilerinide alabilirsiniz. Türk futbolu sayenizde kurtulur belki eyyamcılardan. 21 2 mrt: Biz döveriz başkalarına dövdürmeyiz diyorsunuz yani anladım. 13 1
  • Necati Kaya: Utanç verici. Rezalet. Ama bu günkü yüzü kızarmazlara dokunmaz. 9 2 Yanıtla
  • salihb: Bence ülkemizden futbolu tamamen kaldıralım.gereksiz birşey zaten 0 0 Yanıtla

Advertisement