Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, 97-85 kazandıkları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçına ilişkin, "Güzel bir galibiyet aldık.

28.02.2015 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, 97-85 kazandıkları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçına ilişkin, "Güzel bir galibiyet aldık. Geliştireceğimiz çok şey var" dedi.

Greenberg, yaptığı açıklamada, ikinci çeyrekte iyi defans yaptıklarını belirterek, böylece maçı çevirmeye başardıklarını kaydetti.

Rakibin çok iyi üç sayılık yüzdesinin bulunduğunu anlatan Greenberg, şöyle konuştu:

"Bu maçta 35'te 9, üç sayılık atış buldular. Bu yüzden talihliydik. Defansa iyi çalışmıştık. Boş pozisyonları kaçırdılar. Ofansif olarak da Matt Walsh'tan etkili oyunlar geldi. Harris de katkıda bulundu. Haislip ve Homan da çift haneli rakamlara ulaştı. Güzel bir galibiyet aldık. Geliştireceğimiz çok şey var. Pazartesi salonda daha iyi ileriye gitmek için çalışacağız."

NSK Eskişehir Basket'in oyuncusu Metecan Birsen de maçı kazanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler cephesi

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Buran Gören de maçın ilk yarından sezonun en iyi basketbolunu oynadıklarını bildirdi.

Kolay atışları sayıya çeviremediklerini ifade eden Gören, "Maçı ilk yarıda kopartabilirdik. Çok boş atışlar kaçırdık. Eskişehir farkı kapattı ve güveni attı. NSK Eskişehir Basket, ikinci yarına oyunun kontrolünü alıp maçı kazandı. Eskişehir'i tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement