Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediye Başantrenörü Polat: "Uşak ekibinin temposunu kestik, yavaş oynadık ve kazandık"

18.10.2014 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında Uşak Sportif'i 71-66 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediye'nin başantrenörü Murat Polat, zor bir deplasmanda istedikleri oyunu sahaya yansıtmayı başardıklarını söyledi.

Polat, maçın ardından katıldığı basın toplantısında galibiyet için oyuncularını kutladı.

Zor bir deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Polat, "Uşak ekibi sahasında çok iyi mücadele ediyor ve kalabalık bir seyircisi var. Planladığımız her şeyin sahada gerçekleştiğini gördük. Uşak ekibinin temposunu kestik, yavaş oynadık ve kazandık. Transfere geç başladığımız için halen eksiklerimiz var. Dört yabancıyla oynuyoruz. Yeni gelecek oyuncularla daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyeli oyuncu Jure Balazic ise savunmada iyi oynadıklarını vurgulayarak, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

-Uşak Sportif cephesi

Uşak Sportif Başantrenörü Mehmet Kabaran ise evlerinde oynadıkları maçta çok hata yaptıklarını, kötü oyunun sonucu mağlup olduklarını belirtti.

Uşak Sportifli oyuncu Uluğ Kaçaniku da maçta 1. Lig'in kaldıramayacağı hatalar yaptıklarını kaydederek, "Çok yumuşak oynuyoruz. Rakibe aynı sertlikte cevap veremeyince kaybettik. Bizim için kötü oldu. Evimizde, seyircimizin önünde kaybetmememiz lazım. Takımda büyük eksiklikler var" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement