Potada Sayılar Kurtuluş Kupası İçin Atılacak - Son Dakika
Yerel

Potada Sayılar Kurtuluş Kupası İçin Atılacak

Potada Sayılar Kurtuluş Kupası İçin Atılacak

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünde gençler, ecdadının sergilemiş olduğu kahramanlığı Şehitkamil belediyesinin düzenlediği sportif etkinliklerle anmaya devam ediyor.

15.12.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünde gençler, ecdadının sergilemiş olduğu kahramanlığı Şehitkamil belediyesinin düzenlediği sportif etkinliklerle anmaya devam ediyor. Geleneksel hale gelen Şehitkamil Belediyesi Kurtuluş Spor Etkinliklerinin basketbol ayağında 7 takımdan 150'ye aşkın sporcu şampiyonluk kupası için mücadele ediyor.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen Basketbol Kurtuluş kupasında 7 farklı okul basketbol takımından 150'ye aşkın sporcu öğrenci forma giyecek. 2015-2016 Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Ligi ile birleştirilen organizasyonda, potanın perileri şampiyonluk kupasına 2 farklı gurupta oynanacak olan 13 müsabakanın ardından ulaşılacak. Kupanın iddialı yarışmacı ekiplerinden Özel SANKO Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Şube Sorumlusu Emre Erensoy, potanın perilerinin ve dev adamlarının Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği basketbol kuplarında buluştuğunu ve bu organizasyonların basketbol alt yapına çok büyük katkı sağladığını belirtti. Erensoy, açıklamasında "Özel SANKO Okulları olarak Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği neredeyse tüm basketbol kuplarında yerimizi alıyoruz. Düzenlenen tüm organizasyonlar şehrin basketbol kültürü adına memnuniyet verici, özelikle alt yapı sporcularımızın müsabaka deneyimlerinin artması adına çok önemli bu nedenleŞehitkamil Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

BASKETBOL OYNAMAYI ÇOK SEVİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Basketbol Kurtuluş kupasının yarışmacı okullarından Kocatepe Orta Okulu Basketbol Takımı öğrencilerinden Nisa Sinem Kıymet, takım arkadaşları ve rakip okul takımlardaki arkadaşlarıyla basketbol oynamayı çok sevdiğini belirterek, Şehitkamil Belediyesi'nin desteği ile yıl içerisinde düzenlenen basketbol kuplarında resmi müsabakalara katılma fırsatı elde ettiklerini ifade etti. Kıymet, potada sahaya çıkacakları ilk müsabaka öncesinde yaptığı açıklamada, " Resmi bir maça çıkacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum, gerek kendi takım arkadaşlarımla gerekse de dostluk ortamı içerisinde yarıştığımız rakip takımlardaki arkadaşlarımla basketbol oynamayı çok seviyoruz. Yıl içerisinde birçok farklı organizasyonla bizleri parke üzerinde buluşturan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Potada Sayılar Kurtuluş Kupası İçin Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement