Primer'den Uzman Doktorlara 3. Eğitim - Son Dakika
Güncel

Primer'den Uzman Doktorlara 3. Eğitim

Primer\'den Uzman Doktorlara 3. Eğitim

'İnsizyonsuz Otoplasty Tekniği'nin sunumunu yapan Prof. Çokkeser öğleden sonraki bölümde de ameliyathanede vakalar üzerinde demonstrasyon gerçekleştirdi.

23.04.2013 16:10

Özel Primer hastanesinde, halk arasında kepçe kulak olarak bilinen kulak deformitesi tedavisinde, KBB uzmanı Prof. Dr. Yaşar Çokkeser tarafından geliştirilen, 'İnsizyonsuz Otoplasty Tekniği' ve ileri nazal deformiteli burun tadavisi hakkında çeşitli illerden gelen bir grup KBB uzmanı doktora 3. kez eğitim verildi.

Sabahtan öğlene kadar olan bölümde kendisi tarafından geliştirilen 'İnsizyonsuz Otoplasty Tekniği' nin sunumunu yapan Prof. Çokkeser öğleden sonraki bölümde de ameliyathanede vakalar üzerinde demonstrasyon gerçekleştirdi. Seminere çeşitli illerden 11 KBB uzmanı (Adana), (Tarsus), ve Hatay dan katılım vardı. 1 günlük eğitimin ardından katılımcılara tüm teknik detaylar anlatıldı. Bölgenin değişik noktalarından katılan hekimler kendi bölgelerinde bu tekniği şikayeti olan tüm hastalar üzerinde uygulayabilecek bilgileri aldılar. Günün sonunda hekimlere Özel Primer hastanesi KBB uzmanı Prof. Dr. Yaşar Çokkeser tarafından kurs bitirme sertifikası verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Primer'den Uzman Doktorlara 3. Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement