Prizleri Çekmesi Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Prizleri Çekmesi Hayatını Kurtardı

Kırşehir’i dün etkisi altına alan yağış sonrası evine yıldırım düşen yaşlı kadını yağmur başladıktan sonra prizleri çekmesi hayatta tuttu.

08.08.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'i dün etkisi altına alan yağış sonrası evine yıldırım düşen yaşlı kadını yağmur başladıktan sonra prizleri çekmesi hayatta tuttu.

Edinilen bilgiye göre Yenice Mahallesi Harmandalı Cami altında ikamet eden Fatiş Bıçakcı (78), kenti etkisi altına almaya başlayan yağmurla birlikte evde bulunan prizleri çekti. Yaklaşık 2 saat süren şiddetli yağışta evinde bulunan prizleri çeken Fatiş Bıçakcı, bir saat sonra evine yıldırım düşmesi ile irkildi. Çocuklarına haber veren Bıçakcı ve kapı komşusu, "Beyaz bir ışık gördük sonra ne olduğunu anlamadık" dedi. Bıçakçı'nın evine gelen çocukları annelerinin hayatta olduğuna sevinirken evde yıldırım düşmesi sonucu internet ağının, telsiz telefonun, evin çatı kısmının ve elektronik eşyaların zarar gördüğünü tespit etti.

Annesi Fatiş Bıçakcı'nın hayatta olmasına sevinen Kırşehirspor Eski Başkanı Berat Bıçakcı, "Kimse ne olduğunu anlamadı. Annemizin hayatta olması ise bizlere evlatları olarak teselli verdi" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prizleri Çekmesi Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement