Prof. Hakan Çoban: Önemli olan Batman ve Üniversitesidir - Son Dakika
Yerel

Prof. Hakan Çoban: Önemli olan Batman ve Üniversitesidir

Prof. Hakan Çoban: Önemli olan Batman ve Üniversitesidir

Batman Üniversitesi rektör adayı Prof.Dr. Hakan Çoban, tek amacının Batman Üniversitesini ve Batmanı bilim merkezi yapmak olduğunu söyledi.

29.06.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rektör adayı Prof.Dr. Hakan Çoban: Batmanı ve Üniversiteyi bilim merkezi yapacağız

26 Temmuz tarihinde yapılacak Batman Üniversitesi Rektörlük seçimine hazırlanan Profesör Dr. Hakan Çoban, seçicilerin üniversite bünyesinde olduğunu ve en iyi kararı akademisyenlerin vereceğini belirterek bazı adayların kısır çekişmeye girmesine üzüldüğünü söyledi.

Rektörlük görevini üstlenecek kişinin büyük sorumluluk taşıyacağını hatırlatan Hakan Çoban "benim amacın yıllardır tanıdığım ve her yönünü bildiğim Batman Üniversitesini büyütmek, kalitesini arttırmak ve önünü açmaktır. Üniversitemizde görev yapan mesai arkadaşlarımla çok iyi projelerimiz var. Rektörlüğe seçilmem halinde gerçekten de farklı bir Üniversitenin temellerini atacağız" dedi.

Rektör adayları arasında en çok şans verilenlerin arasında yer alan Prof. Dr. Hakan Çoban, Batman Üniversitesinin daha iyi seviyeye gelmesi için hak eden adaylardan birisinin seçilmesini arzu ettiğini belirterek "gelecek, Batman Üniversitesinin geleceğidir. Bu nedenle üniversitemizin zamanı yakalaması için iyi bir yönetim kadrosuna ihtiyacı vardır, bunun göz önünde bulundurulmasını diliyorum" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Prof. Hakan Çoban: Önemli olan Batman ve Üniversitesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement