PTT 1. Lig'de Fikstür Çekiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

PTT 1. Lig'de Fikstür Çekiminin Ardından

PTT 1. Lig\'de Fikstür Çekiminin Ardından

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Karaağaç: "İlk hafta ligin favorisi gösterilen Kayserispor ile karşılaşacak olmak bizim adımıza iyi oldu"

18.07.2014 16:49

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "İlk hafta ligin favorisi gösterilen Kayserispor ile karşılaşacak olmak bizim adımıza iyi oldu" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon fikstürünün bütün takımlara hayırlı olmasını diledi.

Ligin ilk maçını sahalarında Kayserispor ile oynayacaklarını ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Aslında ilk hafta ligin favorisi gösterilen Kayserispor ile karşılaşacak olmak bizim adımıza iyi oldu. Genel anlamda bakarsak da ilk haftalar hep favori takımlarla oynuyoruz. Orduspor, geçen sezon ne kadar iddialı bir takım olduğunu herkese gösterdi. 19 Eylül Stadyumu her zaman diğer takımlar için zor bir deplasman olmuştur. İnşallah taraftarlarımız aynı atmosferi bu sene de oluşturacaklar. Orduspor'un hedefi sahasındaki bütün maçları kazanmak. Deplasmanlarda ise toplayabildiği kadar puan toplamak."

Karaağaç, geçen sezondan kalan ceza nedeniyle ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçını tarafsız sahada oynayacaklarını anımsatarak, "Gerekli itirazları yapacağız. Daha sonra sonucu bekleyeceğiz" ifadesini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT 1. Lig'de Fikstür Çekiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement