PTT Başmüdürlüğü, Yeni Hizmet Türlerini Her Geçen Gün Attırıyor - Son Dakika
Yerel

PTT Başmüdürlüğü, Yeni Hizmet Türlerini Her Geçen Gün Attırıyor

PTT Başmüdürlüğü, Yeni Hizmet Türlerini Her Geçen Gün Attırıyor

PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, kaliteli, hızlı güvenli, ucuz, kolay hizmet verebilmek amacıyla almış oldukları kararlara her gün yenilerini ekleyerek tarihi misyonuna layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

21.04.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, kaliteli, hızlı güvenli, ucuz, kolay hizmet verebilmek amacıyla almış oldukları kararlara her gün yenilerini ekleyerek tarihi misyonuna layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

PTT Başmüdürü Açıkel, PTT Genel Müdürlüğü'nün kurulduğu günden bugüne kadar hizmetlerini uluslararası norm ve standartlara kavuşturduğunu belirterek, "Sanayileşmesini ve iktisadi gelişmesini tamamlamış ülkelerdeki benzer kurumların seviyesine ulaştırmayı amaçlamıştır. Bu konuda her türlü kararı cesaretle alarak; kaliteli, hızlı güvenli, ucuz, kolay hizmet verebilmek amacıyla almış oldukları kararlara her gün yenilerini ekleyerek tarihi misyonuna layık olmaya çalışıyoruz. Bu çabayla nüfusu yoğun olan yerlere hizmet götürmekle kalmayıp, kırsal kesimde yaşayan insanlarımıza da PTT hizmetlerini en hızlı şekilde ulaştırmayı amaçlıyoruz.İletişim alanında baş döndürücü gelişmeler karşısında küreselleşen, globalleşen ve küçük bir köy halini alan dünyamızda rekabetin vahşi kuralları karşısında hizmetlerini modernleşen dünyamıza uyduramayan, pazarlayamayan, tanıtamayan kurum ve kişilerin ömrünün kısa olacağı aşikardır"dedi.

Çağın 21. Asrın dünyası olduğunu, monoton, durağan, tekelci mantığın yerini güler yüzlü, müşteri odaklı, verimli, kaliteli, rekabetçi, aktif ve rasyonel bir PTT anlayışıyla pazardan pay alabilmek ve hayatını devam ettirmesiyle mümkün olacağını ifade eden Açıkel şunları söyledi:

"Bu amaçla PTT pazardan pay alabilmek için yeni yeni projelerini hayata geçirdiği ve kendini sürekli yenilediği gibi personellerini, yeni hizmet türlerine göre eğiterek vatandaşa daha iyi hizmetin verilebilmesinin şartları aranmaktadır. PTT Başmüdürlüğümüz yeni hizmet türlerini hemşerilerimizin hizmetine sunarak bu yörelerdeki müşterilerimizin her türlü ödemelerini PTT aracılığıyla yapmalarını beklerken, bu işyerlerimizde her türlü mektup postası gönderileri, kurye, koli, kargo hizmetleri, her türlü yurtiçi ve yurtdışı havale kabul işlemleri, Western- Union (yurtdışı para transferi), TEDAŞ, SGK ödemeleri, Bağ-Kur Prim ödemeleri, her türlü telefon fatura tahsilatı ve kontör yükleme işlemleri Aktifbank vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı para transferleri ve sigorta işlemleri, PTTCell abonelik işlemleri, HGS hizmeti, Kilis Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü ödemeleri, Başbakanlık yaşlılık ödemelri, altın satışları ve daha ödemeye esas teşkil eden birçok işlemleri için PTT'ye gelmeniz yeterli olacağı gibi PTT kredi kartları ile kurulu bulunan 5 bankamatiğimizden 7 gün 24 saat kesintisiz hizmetinizde olduğu, tatil günleri hariç diğer günlerde de 1 Merkez Müdürlüğü 4 PTT Şubesinden her türlü hizmetleri alabilme imkanına kavuşturuldu. PTT hizmetlerinin diğer benzer kuruluşlarla karşılaştırıldığında daha ekonomik olduğu görüleceği gibi PTT hizmetleri ile ilgili her türlü bilgi için 822 40 71, 813 10 01, 813 49 00 numaralı telefonlarımızın mesai saatlerinde aranması yeterli olacaktır." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTT Başmüdürlüğü, Yeni Hizmet Türlerini Her Geçen Gün Attırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement