PTT Çorlu Şube Müdürlüğüne Metin Şakrucu Atandı - Son Dakika
Yerel

PTT Çorlu Şube Müdürlüğüne Metin Şakrucu Atandı

PTT Çorlu Şube Müdürlüğüne Metin Şakrucu Atandı

Posta ve Telefon Teşkilatı (PTT) Çorlu Şube Müdürlüğüne Edirne PTT Başmüdürlüğü Muhasebe Şefi olarak görev yapan Metin Şakrucu atandı.

21.09.2012 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Posta ve Telefon Teşkilatı (PTT) Çorlu Şube Müdürlüğüne Edirne PTT Başmüdürlüğü Muhasebe Şefi olarak görev yapan Metin Şakrucu atandı. Yeni müdür Şakrucu görevine başladı.

1988 yılından bu yana PTT 'de görev alan ve son olarak Edirne PTT Başmüdürlüğü Muhasebe Şefi olarak görev yapan Metin Şakrucu PTT Çorlu Şubesi Müdürlüğüne atandı. Yeni görevine başlayan ve PTT Çorlu Şubesinin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler veren Şakrucu: "Sağlık Mahallesi, Ulaş, Velimeşe, Yeni Sanayi, Yeşiltepe, Otogar, Kazımiye, Otoyol Şubeleri toplam 8 şube bunun yanı sıra Çorlu Merkez ve Otogar Dağıtım Servisi toplam 10 işyeri bunlara ilave olarak Misinli, Marmaracık, Vakıflar, Yenice 4 acente ile Çorlu halkına hizmet veriyoruz" dedi.

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile ilgili olarak da bilgiler aktaran PTT Çorlu Şube Müdürü Şakrucu: "HGS araçların dingil yapılarına ve ağırlıklarına göre 5 farklı tipte satışa sunuluyor. HGS etiketleri tüm tipler için 5 TL'den satılıyor buna ek olarak ilk alımda en uzak mesafe ücretinin iki katı kadar yükleme yapmak gerekiyor. Araç sahibinin ruhsatla birlikte gelmesi gerekiyor yoksa sözleşme yapılamıyor" diye konuştu.

PTT Başmüdürlüğünün Çorlu Merkezine bağlı olarak Karayolları Velimeşe mevkii Bakım İşletme Şefliği Gişeler mevkiinde "Karayolları Otoyol (Lokal) PTT Şubesi" kurulduğunu da sözlerine ekleyen Şakrucu: "14 Eylül 2012 tarihinden itibaren parasal posta ve posta maddeleri otomasyon sistemine bağlanarak faaliyete geçirildi. Karayolları otoyol şubesinde her gün 07: 00 -

23: 00 saatleri arası hizmete açık olacak şekilde mesai uygulanacak" şeklinde konuştu.

(SŞ - )

21.09.2012 11: 43: 37

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTT Çorlu Şube Müdürlüğüne Metin Şakrucu Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement