Artvin'de PTT'nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Artvin'de PTT'nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor

Artvin\'de PTT\'nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü Artvin'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

23.10.2014 15:03  Güncelleme: 15:10

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü Artvin'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Vali Kemal Cirit, kutlamalar kapsamında Artvin PTT Başmüdürü Recep Doğan ve beraberindeki İşletme ve Teknik Birimler Müdürü Musa Ayık, İdari ve Mali Birimler Müdürü Yüksek Aksoy,  Artvin PTT Merkez Müdürü Yaşar Uğur Öztürk ve kurum çalışanlarını makamında kabul etti.

Vali Cirit, PTT'nin son yıllarda gelişen teknolojiye ayak uydurarak, özel sektörle rekabet edebilir hale gelmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Cirit, PTT'nin 174 yıllık tecrübenin verdiği güvenle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini çağdaş, güvenli, süratli ve verimli bir şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu belirtti.

Mektup yazma kültürünün unutulmaya yüz tuttuğunu belirten Vali Cirit, "Ülkemizde ve dünyada mektup yazma alışkanlığı gelişen teknolojiye yenik düştü. Ülkemizde bayramlar ve cezaevi gibi kurumların dışında mektup yazma alışkanlığı neredeyse unutuldu.  Elektronik ortamda e-posta adresleri ve sosyal medya kullanılarak insanlar birbirleriyle haberleşmeye başladı" dedi.

Artvin adına özel bir pul basılması için çalışma başlatılacağını da belirten Vali Cirit, PTT'nin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak kurum çalışanlarına başarılar diledi.

Artvin PTT Başmüdürü Recep Doğan, PTT'nin hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile bir asrı aşkındır hizmet sunmaya devam ettiğini ifade ederek yaptıkları çalışmaları anlattı.

Doğan, ziyaretin sonunda Vali Cirit'e PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanan pul albümü hediye etti. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'de PTT'nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement