PTT'nin "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerine Göndermek Sizden" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

PTT'nin "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerine Göndermek Sizden" Kampanyası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tebriklerinden detaylar PTT Başmüdürü Rahmi Candan'ın konuşması PTT Genel Müdürlüğü tarafından "Tebrik kartı bizden güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Aydın'dan ilk tebrik kartları gönderildi.

28.06.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tebriklerinden detaylar

PTT Başmüdürü Rahmi Candan'ın konuşması PTT Genel Müdürlüğü tarafından "Tebrik kartı bizden güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Aydın'dan ilk tebrik kartları gönderildi.

PTT Aydın İl Müdürlüğünde gazetecilere açıklama yapan PTT Başmüdürü Rahmi Candan, kampanyanın genel müdürlük tarafından başlatıldığını anımsatarak anlamı bir ana tanıklık ettiklerini belirtti.

Kampanyanın amacı hakkında bilgi veren Candan, "Ülkemizin huzur ve refahı için Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerimizin Ramazan bayramlarını vatandaşlarımızın aracılığıyla kutlanmasına vesile olmak milli birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını yaratmak düşüncesiyle böyle bir proje başlatıldı" dedi.

Tebrik kartlarının üzerine güvenlik güçlerinin basında yer alan anlamlı fotoğraflarının basıldığına dikkati çeken Candan, slogan olarak ise "Size minnettarız" cümlesinin yazıldığını söyledi.

Candan, kartların gönderilmesinin de ücretsiz olduğunu vurgulayarak, Doğu ve Güneydoğu'da 127 karakol noktasına kartların gönderilebileceğini de sözlerine ekledi.

Programa katılan İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü de daha önce Aydın'da görev yapıp Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Adnan Taşdan'a tebrik kartı gönderdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 'Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerine Göndermek Sizden' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement