PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı - Son Dakika
Ekonomi

PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı

PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısı Afyonkarahisar\'da Başladı

Posta Telgraf İşletmeleri (PTT) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, devlet bünyesinde anonim şirket kimliğine kavuşacak olan PTT’nin ilerleyen dönemlerde daha yenilikçi hizmetler vereceğini kaydetti.

14.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Posta Telgraf İşletmeleri (PTT) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, devlet bünyesinde anonim şirket kimliğine kavuşacak olan PTT'nin ilerleyen dönemlerde daha yenilikçi hizmetler vereceğini kaydetti.

81 ilin katılımı ile gerçekleştirilen PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısı Afyonkarahisar'da termal bir otelde başladı. 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek toplantının açılışına PTT yönetim kurulu üyeleri, PTT İl Baş Müdürlerinin yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner de katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Güner, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü kurumlarından biri olan ve vatandaşa hizmet anlayışı ile en ücra noktalara hizmet götüren PTT'nin yeni kimliği ile Afyonkarahisar'da yol haritasını belirlemesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

PTT'nin çok ciddi ve önemli hizmetler gerçekleştirdiğini kaydeden Vali Güner, "PTT, değişen dünya ve değişen Türkiye şartlarında ciddi değişim ve dönüşümlere imza atmıştır. Ama aynı samimiyeti, aynı sıcaklığı ve disiplini hala içimizde mevcuttur. PTT, Valiliklerden sonra resmiyetin önemli adreslerden birisidir. PTT her ne kadar şirket anlayışında çalışmaya başlamış olsa da milli bir teşkilat olarak çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Tabi telefon hizmetleri PTT bünyesinde iken daha farklı bir misyon üstlenmişti. Telefon hizmetlerinin teknik olarak PTT bünyesinden ayrılmasıyla beraber, biraz daha kendi içinde daha çok vatandaşa hizmete ve vatandaşa hizmet etmek amacıyla yeni atılımlara ve yeni adımlara imza attı. Böylelikle çok güzel işler ve çok güzel çalışmalar gerçekleştirdi" dedi.

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden'de açılış konuşmasında 81 ilin müdürleri ile yeni yönetim kurulunun tanışmasına ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalarla PTT'nin yol haritasının neler olacağı konusunda bilgiler verdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya verilen aranın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Maden, PTT'nin geniş katılımlı bir toplantısını Afyonkarahisar'da gerçekleştirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement