Pursaklar'da Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Ramazan Denetimi

Pursaklar\'da Ramazan Denetimi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Esnafımız çok titiz ve duyarlı davranıyor.

13.06.2016 10:23

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Esnafımız çok titiz ve duyarlı davranıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Ramazan yoğunluğu nedeniyle herhangi bir aksaklığa müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha hatırlatmış olduk" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede üretim yapan fırın, pastane gibi çok sayıda imalathanede Ramazan denetimi yaptı. Pursaklar'daki birçok imalathaneyi denetleyen Çetin, hijyen koşullarını, pide ve ekmeklerin gramajlarını, çalışma koşullarını ve üretim yerlerini denetledi. Sıkı bir denetim yapan Çetin'e Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Karabiber, gıda mühendisleri, zabıta ekipleri de eşlik etti. Yapılan denetimlerde gramaj ve hijyen konusunda olumsuz bir şeye rastlanmadı.

Pursaklar esnafının titiz ve duyarlı olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, "Esnafımız çok titiz ve duyarlı davranıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Ramazan yoğunluğu nedeniyle herhangi bir aksaklığa müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha hatırlatmış olduk. Çünkü hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla bu gıdaları tüketmesi gerekiyor. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluk görmedik. Esnaf kardeşlerimize bazı uyarılarda bulunduk. Onlar da bu uyarıları dikkate alacaklardır. Denetimlerimiz sıklıkla devam edecek. Tüm esnaf kardeşime hayırlı kazançlar diliyorum. Hemşehrilerimiz gıdaları gönül rahatlığıyla tüketebilir" dedi.

Çetin ve beraberindeki heyetin yaptığı denetimlerden memnun kalan esnaf ise, "Bu tür denetimler bizleri motive ediyor, eksiklerimizi görüp onları gideriyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement