Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Başladı - Son Dakika
Güncel

Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Başladı

Pursaklar\'da Yaz Spor Okulu Başladı

Pursaklar’da başlayan yaz spor okulunun kıyafet dağıtım töreni Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

31.07.2015 10:56

Pursaklar'da başlayan yaz spor okulunun kıyafet dağıtım töreni Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülerle başladı. Kayıt yaptıran bin 500 çocuk, spor kıyafetlerini Başkan Çetin'in elinden aldı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde düzenlenen yaz spor okulu kıyafet dağıtımında bir grup öğrenciye spor malzemelerini verdi. Ailelerin de katıldığı spor kıyafeti dağıtımda Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ile Spor Koordinatörü Salih Yergin de hazır bulundu.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Çetin, yaz spor okulunun öğrenciler için önemine dikkat çekerek, "Okul bahçelerinde eğitimden kopmadan sporunuzu yapacaksınız. Sporu yaşamınızın bir parçası haline getirin. Büyüklerinizi de spor yapmaya teşvik edin. Sağlıklı ve keyifli bir yaz spor okulu dönemi diliyoruz. Belediyemizin hediyesi olan spor kıyafetleriniz hayırlı olsun" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2012 yılında hayata geçirdiği "Okullar Hayat Olsun" projesi üç yıldır Pursaklar'da uygulamaya konuyor. Pursaklar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün imzalamış olduğu protokol çerçevesinde bu yıl üç okulun bahçesinde, alanlarında uzman beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde futbol, basketbol, voleybol, taekwondo branşlarında eğitim veriliyor. Bunun yanı sıra okul dersliklerinde öğrencilere adab-ı muaşeret dersi de verilecek.

Yaz spor okulu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Pursaklar Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Pursaklar Lisesi'nde yapılıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement