Rabbimizin Sünneti İlkeleridir - Son Dakika
Güncel

Rabbimizin Sünneti İlkeleridir

Rabbimizin Sünneti İlkeleridir

Mustafa İslamoğlu, Allah'ın sünnetinde bir değişme görülemeyeceğini belirterek, "Rabbimizin sünneti, Rabbimizin ilkeleridir" dedi.

31.12.2013 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hikmet Söyleşileri" programında konuşan yazar Mustafa İslamoğlu, Allah'ın sünnetinde bir değişme görülemeyeceğini belirterek, "Rabbimizin sünneti, Rabbimizin ilkeleridir" dedi.
Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Esenler Hikmet Vakfı işbirliğinde düzenlenen "Hikmet Söyleşileri" programı devam ediyor. Program kapsamında "Vahyin Hakemliğinde Sünnet ve Hadis Algımız" konusunda bir söyleşi gerçekleştiren yazar Mustafa İslamoğlu'nu Esenler Belediye Meclis üyesi Yusuf Zabun ve çok sayıda vatandaş dinledi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Peygamber Efendimiz'in güzel ahlakını anlatan kısa bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

SÜNNET HAKİKATİ DEĞİŞMEZ

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda İslamoğlu, söze "Peygamberler, sapmış hakikati düzeltmek için gönderildi" diyerek başladı. Kur'an'ı rehber edinmemizi tavsiye eden İslamoğlu, Müslümanların ümmetçe tövbe etmesi gerektiğini söyledi. Kavgaların zihniyetlerin farklılığından çıktığını belirten İslamoğlu, fikirlerin münazara ile savunulması gerektiğini dile getirdi. İslamoğlu, "Allah'ın sünnetinde bir değişme, bir bozulma göremezsiniz. Rabbimizin sünneti, Rabbimizin ilkeleridir" şeklinde konuştu. İslamoğlu programda dinleyenlerden gelen soruları da cevapladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rabbimizin Sünneti İlkeleridir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement