Rafet El Roman Evlendi, Tuğba Altıntop Rahatladı - Son Dakika
Magazin

Rafet El Roman Evlendi, Tuğba Altıntop Rahatladı

Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman'ın evliliğiyle ilgili, "Allah bir yastıkta kocatsın. Çok ferahladım." dedi.

08.09.2014 08:25  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızları Su Elnur ve Şevval’in babası sanatçı Rafet El Roman’ın geçen Temmuz ayında Ceren Kaplakarslan’la evlenmesinden sonra Tuğba altıntop ‘Oh’ çektiğini söyledi.

ESKİ KOCASI EVLENDİ RAHATLADI

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile Ceren Kaplakarslan, geçtiğimiz temmuz ayında evlenmişlerdi. Tuğba Altıntop, iki kızının babası Rafet El Roman'ın evliliğinden çok memnun kaldı.

Tuğba Altıntop, kızları Su Elnur ve Şevval'in babası Rafet El Roman'ın evlenmesinden mutlu olduğunu söyledi ve mutluluklar diledi. Ece Gürsel ile birlikte Zechex Fuarı'nda Remetta standında tanıtım yapan manken Tuğba Altıntop, sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Eski eşi Rafet El Roman'ın evlenmesine en çok kendisinin sevindiğini söyleyen Tuğba Altıntop, büyük bir ferahlığa kavuştuğunu söyledi. Tuğba Altıntop, yalan yanlış haberlerle gündeme gelmek istemediğini o yüzden rahatladığını söyledi.

ESTETİKLİ HALİ DAHA ÇOK BEĞENİLİYOR

Geçen ay Saros’daki yazlığında düşen ve burnu kırılan Altıntop estetik ameliyatı olmuştu. Estetik operasyonlar sonrası bambaşka bir görünüme kavuşan Altıntop, “Şimdiki halim insanlara daha hoş gelmeye başladı” dedi.





Rafet El Roman Evlendi, Tuğba Altıntop Rahatladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Rafet El Roman Evlendi, Tuğba Altıntop Rahatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement