Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Düzce'de, bayramlaşma töreni düzenlendi.

17.07.2015 11:58

Düzce'de, bayramlaşma töreni düzenlendi.

Düzce Valiliği ev sahipliğinde İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen tören İl Müftüsü Selami Emen'in duasıyla başladı.

Vali Ali Fidan, yaptığı konuşmada, bayramların merakla beklendiği müstesna günler olduğunu söyledi.

Bayram günlerinde kalplerin sevinç ve huzurla dolduğunu belirten Fidan, " Bu sevinç ve mutluluk kalplerimizden evlerimize, evlerimizden sokaklara, oradan şehrimize, ülkemize ve İslam alemine yayılıyor. Bayram ziyaretlerimizle dostluğumuzu ve kardeşliğimizi biraz daha pekiştiriyoruz. Biliyoruz ki Müslümanların yaşadığı bazı ülkelerde bir takım sıkıntılar yaşanıyor. İnşallah bir dahaki bayramlarda bu sıkıntıları atlatmış olarak, oradaki kardeşlerimizle bayramlarımızı kutlarız" ifadesini kullandı.

Programa, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçelerde bayramlaşma törenleri

Kaynaşlı ilçesinde Kent Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programında Kaymakam Şenol Koca ve Belediye Başkanı Erol Bayraktar, vatandaşların bayramını kutladı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bayramlaşma programı sonrasında vatandaşlar, Deprem Şehitliği ve şehir mezarlığına giderek yakınları için dua etti.

Yığılca ilçesinde ise Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam Mehmet Özcan, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit vatandaşların bayramını kutladı. Programa kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement