Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı\'na Doğru

Denizli Valisi Demir: "Bayramlar, toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir"

26.07.2014 14:56

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olduğunu belirtti.

Demir,  yayımladığı mesajda, bayramların barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günlerinin olduğu hatırlattı. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri olduğunu kaydeden Demir, şu ifadelere yer verdi:

"Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Herkesin birbirine yardımcı olduğu, hoşgörünün ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı mübarek ramazan ayı içerisinde, ilimizde çeşitli programlarda yaşlılarımızla, çocuklarımızla, yetimlerimizle, şehit ve gazi ailelerimizle kısacası toplumun her kesimiyle birlikte olmaya çalıştık. Pek çok sektör için cazibe merkezi haline gelen Denizlimizde, yatırımlarla sağlanan ivmenin ramazan ayının manevi havasıyla birlikte artarak devam edeceğine ve sürdürüleceğine olan inancımız tamdır. Denizli insanımızın çalışkanlığı, gayreti, müteşebbis yapısı ve aynı zamanda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin önderliğinde gerçekleştirilen kurumlararası uyum ve işbirliğinden sağlanan birliktelikle yapamayacağımız iş, aşamayacağımız engel yoktur."

Vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri amacıyla gerekli olan tedbirlerin aldığını belirten Demir, Denizlilerin ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutladığını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da mesajında, bayramların kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diledi.

Bayramların manevi değerleri içinde barındırdığını dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

"Bu bayram, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, paylaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği anları yaşamalıyız. Ramazan Bayramı'nı çok iyi değerlendirerek dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. İnşallah, Allah bu güzel günleri gelecek yıl da yaşamamızı nasip eder." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement