Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

04.07.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Tapsız mesajında, birlik ve kardeşlik duygularının yoğun yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı ramazanı bütün çoşkusuyla yaşamanın ve bir ramazana daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların insani ve dini hassasiyetlerle bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı, paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu vurgulayan Tapsız, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı'nda başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız. Bayram süresince ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Karamanlı hemşehrilerimizin, bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygular içerisinde, Karamanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement