Ramazan Davulu Çalmayan Tekirdağ'da Çalar Saatlere Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ramazan Davulu Çalmayan Tekirdağ'da Çalar Saatlere Yoğun İlgi

Ramazan Davulu Çalmayan Tekirdağ\'da Çalar Saatlere Yoğun İlgi

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da alınan karar gereği sahur vaktinde Ramazan davulu çalmayınca vatandaşlar çalar saatlere yöneldi.

07.07.2015 13:13

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da alınan karar gereği sahur vaktinde Ramazan davulu çalmayınca vatandaşlar çalar saatlere yöneldi.

Tekirdağ'da saatçilik yapan Ramazan Baş, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşların çalar saatlere ilgisinin arttığını söyledi. Tekirdağ'da Ramazan davulu uygulamasının olmamasından dolayı insanların çalar saatlere daha fazla ilgi gösterdiğini belirten Baş, "Ramazandan önce satışlar oluyordu ama Ramazan ayının gelmesiyle satışlarda aşırı bir artış oldu. Neredeyse yıl boyunca satamadığım saati Ramazan ayında sattım diyebilirim. Telefonlar ve elektronik saatlerde var ama hiç biri kurmalı çalar saatlerin yerini tutmuyor. Herkes telefonları tercih etmiyor. İnsanların çalar saatlere ilgisi bu Ramazan gayet yoğun. Tekirdağ'da bu yıl Ramazan davulu uygulamasının olmaması da çalar saatlere olan ilginin artmasında etkili oldu" dedi.

Baş, çalar saatlerin telefonlar gibi radyasyon yaymadığını ve sağlık açısından hiçbir tehlikesi olmadığını belirterek, "Çalar saatlerde çeşitler çok. Fiyatlar da uygun. Herkesin bütçesine uygun, herkesin alabileceği makul fiyatlarda saatlerimiz var" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Davulu Çalmayan Tekirdağ'da Çalar Saatlere Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement