Ramis Çınar Edirne Kitap Fuarı'ndaki İmza Gününde Okurlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ramis Çınar Edirne Kitap Fuarı'ndaki İmza Gününde Okurlarla Buluştu

Ramis Çınar Edirne Kitap Fuarı\'ndaki İmza Gününde Okurlarla Buluştu

Roman Yazarı Ramis Çınar, Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Edirne Kitap Fuarı'na katıldı.

20.10.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yazar ve şairleri okuyucularıyla buluşturmak amacı ile Edirne Belediyesi tarafından 17-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Ekmekçizade Kervansaray'ında "Edirne 2.Kitap Fuarı" düzenleniyor. Pek çok yayınevi ve yazarın katıldığı kitap fuarının bu yılki konukları arasında Ramis Çınar da yer aldı. "Söylenmemiş Sözler", "Elveda Rumeli & Savaş ve Ayrılık" ve "Aşk, Hayat ve Arayış" adlı romanlarıyla edebiyat dünyasında adını duyuran Ramis Çınar, fuar organizasyonunun ikinci gününde Parafiks Yayınevi standında okurları için kitaplarını imzaladı.

2. Kitap Fuarı'nın açıldığı günden itibaren Parafiks Yayınevi en çok ilgi gören yayınevlerinden biri oldu. Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Rıdvan Canım, Yrd. Doç. Özcan Aygün, Yrd. Doç. Levent Doğan, Şair Nezir Bilik imza standında kitapseverlerle buluştu. Ayrıca Türk Edebiyatı'nın usta kalemlerinden Ataol Behramoğlu adına 50. Sanat Yılı kutlama etkinliği düzenlendi.

Kitap fuarına giden kitapseverler ayrıca pek çok ünlü yazar ve usta kalemle tanışıp kitaplarını imzalatma imkanı buldu. 26 Ekim 2014 Pazar gününe kadar devam edecek olan 2. Edirne Kitap Fuarı'nda Onur Öymen, Enver Aysever, Kandemir Konduk, Öner Ciravoğlu, Aydın Ilgaz, Mine Engin Tekay, Murat Çavga ve Mustafa Armağan imza günü etkinlikleri kapsamında kitapseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramis Çınar Edirne Kitap Fuarı'ndaki İmza Gününde Okurlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement